Wina z Australii i Nowej Zelandii w Strzyżowie

2018-08-03

7 września (piątek), godz. 19.00

Restauracja Bella Rosa, ul. Sobieskiego 3 w Strzyżowie

Zapraszamy na kolację klubową
połączoną z degustacją win z Australii i Nowej Zelandii
Spotkanie poprowadzi
Wojciech Giebuta – redaktor magazynu „Czas Wina”



Menu i wina

Aperitif
Tuatara Bay Sauvignon Blanc, Marlborough, Nowa Zelandia

Pierwsza przystawka
Łosoś wędzony na sałacie z cząstkami grejpfruta i winegretem na bazie soku z limonki
Saint Clair Vicar's Choice Sauvignon Blanc, Marlborough, Nowa Zelandia
Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon Blanc, Marlborough, Nowa Zelandia


Druga przystawka
Płatki drobiowe na sosie serowym
Milton Park Chardonnay, Barossa Valley, Australia


Danie główne
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w bekonie z cebulowym demi glace, koperkowa cukinia i ziemniaki pieczone z nutą limonki i rozmarynu
Saint Clair Vicar's Choice Pinot Noir Marlborough, Nowa Zelandia
Thorn-Clarke Shotfire Quartage, Barossa Valley, Australia

Deser
Mocno czekoladowy mus z chili z sosem porzeczkowo-wiśniowym
Thorn-Clarke Shotfire Shiraz, Barossa Valley, Australia



przejdź do sklepu


Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl

Cena: 169 zł od osoby, cena klubowa: 130 zł* od osoby. Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi – licząc 1300 punktów za osobę.
* Rabat w postaci „ceny klubowej” przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu „Czas Wina” wraz z jedną osobą towarzyszącą.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel