Wina z Australii i Nowej Zelandii w Chełmie

2018-08-06

8 września (sobota), godz. 19.00

Restauracja Toscania, ul. Reformacka 35 w Chełmie

Zapraszamy na kolację klubową
połączoną z degustacją win z Australii i Nowej Zelandii
Spotkanie poprowadzi
Wojciech Giebuta – redaktor magazynu „Czas Wina”



Menu i wina

Aperitif
Tuatara Bay Sauvignon Blanc, Marlborough, Nowa Zelandia

Pierwsza przystawka
Carpaccio z łososia podane na liściach rukoli z oliwą, kaparami, bazylią, płatkami parmezanu oraz cytryną
Saint Clair Vicar's Choice Sauvignon Blanc, Marlborough, Nowa Zelandia
Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon Blanc, Marlborough, Nowa Zelandia


Druga przystawka
Krewetki smażone na maśle z czosnkiem i pietruszką, podane z grzankami
Milton Park Chardonnay, Barossa Valley, Australia


Danie główne
Stek wołowy w sosie z octu balsamicznego, podany z mini sałatką i ziemniakami
Saint Clair Vicar's Choice Pinot Noir Marlborough, Nowa Zelandia
Thorn-Clarke Shotfire Quartage, Barossa Valley, Australia

Deser
Brownie z sosem jagodowym
Thorn-Clarke Shotfire Shiraz, Barossa Valley, Australia



przejdź do sklepu


Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl

Cena: 169 zł od osoby, cena klubowa: 130 zł* od osoby. Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi – licząc 1300 punktów za osobę.
* Rabat w postaci „ceny klubowej” przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu „Czas Wina” wraz z jedną osobą towarzyszącą.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel