Wina z Alzacji w Warszawie

2018-05-03

11 maja (piątek), godz. 19.00

Restauracja Superiore, ul. 3 Piękna 28/34, Warszawa

Zapraszamy na kolację klubową
połączoną z degustacją win z Alzacji.
Spotkanie poprowadzi
Wojciech Giebuta – redaktor magazynu „Czas Wina”



Menu i wina

Aperitif
Eugène Freytag Sylvaner, AOC Alsace

Pierwsza przystawka
Massaman curry ze szparagami, groszkiem i młodą marchewką
Eugène Freytag Pinot Gris, AOC Alsace
Domaine Rieflé-Landmann Pinot Gris, AOC Alsace

Druga przystawka
Filet z kurka, bakłażan, trybula
Eugène Freytag Riesling, AOC Alsace


Danie główne
Pierś z kaczki węgierskiej, szpinak, ziemniaki parisienne
Domaine Rieflé-Landmann Riesling, AOC Alsace
Domaine Rieflé-Landmann Riesling St einert Grand Cru, AOC Alsace

Deser
Crème caramel
Domaine Rieflé-Landmann Gewurztraminer, AOC Alsace
Kawa, herbata



Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl

Cena: 169 zł od osoby, cena klubowa: 130 zł* od osoby. Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi – licząc 1300 punktów za osobę.
* Rabat w postaci „ceny klubowej” przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu „Czas Wina” wraz z jedną osobą towarzyszącą.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixel