Wina z Afryki Południowej i Chile – Ustroń

2018-03-29

19 kwietnia (czwartek), godz. 19.00

Restauracja Sielanka, ul. 3 Maja 61, Ustroń

Zapraszamy na kolację klubową
połączoną z degustacją win z Afryki Południowej i Chile.
Spotkanie poprowadzi
Wojciech Giebuta – redaktor magazynu „Czas Wina”



Menu i wina

Aperitif
Lazy Bay Chenin Blanc, Western Cape, RPA

Pierwsza przystawka
Ceviche z dorsza, grejpfrut, mango
Lyngrove Collection Sauvignon Blanc, Stellenbosch, RPA

Druga przystawka
Kurczak, seler, cukinia, sos maślano-śmietanowy
Tamaya Chardonnay Reserva, DO Limarí Valley, Chile
Lyngrove Collection Shiraz, Stellenbosch, RPA

Danie główne
Policzki wołowe, chutney z dyni, rosti
La Capitana Cabernet Sauvignon-Merlot, DO Cachapoal Valley, Chile
La Capitana Carménère, DO Cachapoal Valley, Chile

Sery
Wybór serów długodojrzewających – Rubin, Szafir i Bursztyn
Lyngrove Platinum Pinotage, Stellenbosch, RPA

Deser
Tarta mleczna
Kawa, herbata



przejdź do sklepu


Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl

Cena: 169 zł od osoby, cena klubowa: 130 zł* od osoby. Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi – licząc 1300 punktów za osobę.
* Rabat w postaci „ceny klubowej” przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu „Czas Wina” wraz z jedną osobą towarzyszącą.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixel