Mistrzowska Kuchnia i wina z całego świata w Ustroniu

2018-08-06

13 września (czwartek), godz. 19.00

Restauracja Sielanka, ul. 3 maja 61 w Ustroniu

Zapraszamy na kolację klubową pod hasłem
Mistrzowska kuchnia i wino z całego świata

Spotkanie poprowadzi

Wojciech Giebuta – redaktor magazynu „Czas Wina”
który dobierze wina do menu, które specjalnie na tę okazję skomponował

Tomasz Krężelok – Szef Kuchni Restauracji Sielanka


Menu i wina

Aperitif
Kir Royal na bazie hiszpańskiej cavy i wódki Dwór Sieraków z czarnego bzu

Pierwsza przystawka
Pstrąg tęczowy/agrest/lubczyk/maślanka
Juan Carrau Sauvignon Blanc, Urugwaj
Juan Carrau Sauvignon Blanc de Reserva, Urugwaj


Druga przystawka
Boczek/jabłkowa tarta/koper włoski
Riesling Steinert Grand Cru, Alzacja
Individo Rara Negra/Malbec/Shiraz, Mołdawia


Danie główne
Mostek wołowy/kiszona pietruszka/kurki/ cebularz/ olej z dębu
Château de Castera, Médoc Cru Bourgeois, Bordeaux


Deser
Kruche ciasto/ morele/ricotta/gianduja
Pacherenc du Vic-Bilh, Gaskonia



przejdź do sklepu


Rezerwacja i dodatkowe informacje: tel. 722 100 224, e-mail rezerwacje@wine-service.pl

Cena: 169 zł od osoby, cena klubowa: 130 zł* od osoby. Za spotkanie można rozliczyć się także punktami klubowymi – licząc 1300 punktów za osobę.
* Rabat w postaci „ceny klubowej” przysługuje członkom Klubu Domu Wina oraz prenumeratorom magazynu „Czas Wina” wraz z jedną osobą towarzyszącą.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel